Journalist Radiomaker Schrijver Stadsgids
Select a language
Portfolio

Hier vind je een overzicht van mijn werk.  Artikelen, radiodocumentaires en -reportages, boeken, blogs en mijn reisaanbod. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Trouw
Opdrachtgever sinds 2012

Sinds dit jaar ben ik freelance correspondent voor Trouw. Ik schrijf in deze krant vooral over Oekraïne. Eerst over de demonstraties van de protestbeweging Euromaidan, vervolgens over de oorlog in het oosten en de opbouw van het land - en de rol die Europa speelt in Oekraïne.
​Sinds enkele jaren publiceer ik regelmatig voor de achtergrondbijlage De Verdieping.

Trouw volgt de crisis in Oekraïne al maanden op de voet. Ook Nicole Lucas, Fleur de Weerd https://twitter.com/FleurdeWeerd  en Geert Groot Koerkamp schrijven veel over Oekraïne. Zie het dossier http://www.trouw.nl/tr/nl/30340/Onrust-in-Oekraine/index.dhtml  van de krant.

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Print Page Voeg toe aan Twitter 
Opdrachtgevers

Lees meer over mijn opdrachtgevers.
Onderandere:
Trouw
Bureau Buitenland VPRO
Radio1