Journalist Radiomaker Schrijver Stadsgids
Select a language
Portfolio

Hier vind je een overzicht van mijn werk.  Artikelen, radiodocumentaires en -reportages, boeken, blogs en mijn reisaanbod. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Standplaats LembergStandplaats Lemberg
Klik om het originele artikel te bekijken
Blog door Michiel Driebergen, 2010 - 2014

Vanaf 2010 – 2014 hield ik de blog Standplaats Lemberg bij. Voor mij als radiomaker was het een goede ervaring dagelijks te schrijven. De blog is inmiddels gesloten, maar een onmisbare schat aan informatie voor iedereen die de stad Lviv een warm hart toedraagt.

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Print Page Voeg toe aan Twitter 
Opdrachtgevers

Lees meer over mijn opdrachtgevers.
Onderandere:
Trouw
Bureau Buitenland VPRO
Radio1