Journalist Radiomaker Schrijver Stadsgids
Select a language
Portfolio

Hier vind je een overzicht van mijn werk.  Artikelen, radiodocumentaires en -reportages, boeken, blogs en mijn reisaanbod. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Recensies
Recensies
Ervaringen van rezigers
Stadswandelingen door Michiel Driebergen - 2014

“Michiel weet als geen ander de dramatische geschiedenis van Lviv zichtbaar te maken in een stadswandeling die veel verder gaat dan de gebruikelijke highlights.” (Dolph Kessler, fotograaf)

“Het bijzondere aan Michiels rondleiding door Lviv en langs het voormalige was dat hij ons een onzichtbare geschiedenis liet zien: de sporen van Joods leven in Lviv dat men pas sinds kort begint te gedenken. Wij waren ontroerd en ten diepste geraakt. In een moment van stilte gaf een ieder op eigen wijze vorm aan haar of zijn betrokkenheid.” (Martina Heinrichs, Klooster Huissen, groep van 16 personen)

“Michiel wist het zelfs voor onze puberkinderen interessant te maken. Ook wij weten heel weinig van de geschiedenis, maar zijn verhalen over deze prachtige stad zijn goed te begrijpen.” (Derk en Ania met twee kinderen).

“Vergeet alle reisgidsen. Wie met “Mister Lviv” Michiel op pad gaat, kruipt onder de huid van deze bijzondere stad. Hij kent Lviv beter dan de inwoners zelf.” (Floris Akkerman, journalist)

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Print Page Voeg toe aan Twitter 
Opdrachtgevers

Lees meer over mijn opdrachtgevers.
Onderandere:
Trouw
Bureau Buitenland VPRO
Radio1