Journalist Radiomaker Schrijver Stadsgids
Select a language
Portfolio

Hier vind je een overzicht van mijn werk.  Artikelen, radiodocumentaires en -reportages, boeken, blogs en mijn reisaanbod. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Negen landen
Midden Europa - 2014

In mijn journalistieke werk richt ik me voornamelijk op Polen en Oekraïne. Als de actualiteit daartoe noopt, maak ik uitstapjes naar Wit-Rusland, Tsjechië, Slowakije, de Baltische Staten (Litouwen, Letland, Estland) en Moldavië.

Opdrachtgevers kunnen bij me terecht voor radioreportages, live-verslag voor radio, radiodocumentaires, maar ook geschreven nieuwsberichten, reportages, essays en portretten. Daarbij werk ik nauw samen met uitstekende fotografen, waaronder documentair fotograaf Dolph Kessler (Zilveren Camera 2009).

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Print Page Voeg toe aan Twitter 
Opdrachtgevers

Lees meer over mijn opdrachtgevers.
Onderandere:
Trouw
Bureau Buitenland VPRO
Radio1