Journalist Radiomaker Schrijver Stadsgids
Select a language
Portfolio

Hier vind je een overzicht van mijn werk.  Artikelen, radiodocumentaires en -reportages, boeken, blogs en mijn reisaanbod. Ik sta altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Galicische VertellingenGalicische Vertellingen
Klik om het originele artikel te bekijken
Blog door Michiel Driebergen, 2014 - heden

Sinds begin 2014 doe ik op de blog Galicische Vertellingen dagelijks verslag van mijn zoektocht naar het nieuwe Midden-Europa. Zowel Krakau als Lviv liggen in de eeuwenoude Midden-Europese regio Galicië (Pools: Galicjia, Oekraïens Галичина). Momenteel klieft de grens van Europa deze regio in tweeën. Galicië zie ik als mijn belangrijkste werkgebied.

Ga naar mijn blog!

Voeg toe aan Facebook Voeg toe aan Print Page Voeg toe aan Twitter 
Opdrachtgevers

Lees meer over mijn opdrachtgevers.
Onderandere:
Trouw
Bureau Buitenland VPRO
Radio1